Известие

Collapse
No announcement yet.

Номер на двигателя КЪДЕ Е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Номер на двигателя КЪДЕ Е?

Здравейте колеги от скоро имам Алфа Ромео 156 2.4жтд.Утре мисля да я регистрирам ,свалих корите под двигателя и тази отгоре и пак не видях номера на мотора.Можете ли да ми кажете каде се намира?Мерси
    sigpicAlfa Romeo

Ако може да се опише така - напред към радиатора, в края на блока на двигателя до скоростна кутия, разположен вертикално по ръба, дълъг в порядъка на 6-8 см.
    За да се види не трябва да се сваля нищо - вдигаш само преден капак.
    Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
    Citroen BX-19GT, 85
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

Първоначално публикувано от topper Покажи съобщение
      Здравейте колеги от скоро имам Алфа Ромео 156 2.4жтд.Утре мисля да я регистрирам ,свалих корите под двигателя и тази отгоре и пак не видях номера на мотора.Можете ли да ми кажете каде се намира?Мерси
      Ако в документите не е вписан, няма да ти трябва.
      Просто в големият талон пишат без номер.
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

аз като я регистрирах моята алфа седях сигурно 1 час в това халето,докато видят номера на двигателя.... много навътре много трудно достъпно,освен това трябваше с неква пръчка с парцал вътре да бъркам да поизчиста плочката,на който е написан...а бе пълен ташак.....
        156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
        Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

аз с шкурка чистих
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Мерси много на всички особено на VladoG дано утре бързо мина в КАТ и ще кача снимки да се похваля
            sigpicAlfa Romeo

Comment

Working...
            X